Tízmilliószoros nap! A június 13 -ai péntek nagyon erős energiákat hozó nap lesz. Ezen a napon reggel 06:14- perckor a hold is kiteljesedik.

A június 13 -ai péntek nagyon erős energiákat hozó nap lesz. Ezen a napon reggel 06:14- perckor a hold is kiteljesedik.

A Nyilas jegyében jön létre ez a telihold, mivel a nap az Ikrek jegyében lesz. A Hold pontosan a vele szemben lévő állatövi jegyben tartózkodik. A telihold energiái beteljesítenek érzéseket, eseményeket, folyamatokat az emberek életében.

A telihold hatására sokan nyugtalanabbak, feszültebbek. Több baleset és agresszív esemény történik telihold előtt és telihold idején.

Érdemes az előtte való két napon lassítani, és türelmet gyakorolni az élet minden területén, a közlekedésben is.

A telihold mellet ezen a napon tízmilliószoros teremtő nap is lesz.

Ez a második ilyen nap ebben az évben. Még két ilyen teremtő nap lesz. A tibetiek szerint minden évben négy teremtő Buddha nap van. Ilyenkor tízmilliószoros energiával képes teremtődni minden, ami elindul, vagy megszületik. Ez lehet gondolat, döntés, vagy cselekedet. Ebből adódik, hogy pozitív és negatív dolgok is teremtődhetnek. E napon a tudatosságnak óriási jelentősége van, hiszen gondolatainkat, érzéseinket tudatosan kell irányítanunk. Törekednünk kell arra, hogy jó szándékkal, szeretetből teremtsünk és adjunk magunkból energiát a külvilág felé.

Gondoljuk át ekkor hozott döntéseinket, mivel a döntéseink következményei visszatérnek majd hozzánk.

Gondoljunk szeretettel ezen a napon barátainkra, családtagjainkra és mindenkire, aki csak megfordul a gondolataink között!