Tüntesd el, vagy legalább halványítsd el a cellulitot, hogy ne kelljen szégyenkezned a rövidnadrágban, vagy a bikiniben!

A cellulit a nők réme, ami sajnos legtöbbünkre lesújt, mihelyst a felnőtt korba lépünk – vagy előbb. Több praktika is létezik arra, hogy felvegyük a harcot ellene, viszont nem mindegyik vezet eredményre. De lássuk, milyen trükköket vetnek be a Victoria’s Secret gyönyörű modelljei!

Feszesítő krém

Az első és legfontosabb az, hogy beszerezzünk egy jó minőségű bőrfeszesítő krémet. De ne szépítsük a helyzetet, egyedül ettől nem fog megoldódni a probléma, de a koffein, kapszaicin, illetve a hialuronsav tartalmú készítmények sokat tudnak javítani a combok és a fenék állapotán, mivel akár 8 órán keresztül is kifejtik jótékony hatásukat.

Dupla barnulás

Nyáron, amikor az ember a napon lebarnul, akkor sokkal kevésbé feltűnőek a bőrön lévő mélyebb gödröcskék. Éppen ezért kifejlesztettek egy kétrétegű technikát, melynek lényege, hogy első körben önbarnítót kell kenni a problémás területekre, majd utána fújjuk be az egész testünket bronzosító spray-vel. Ezáltal nemcsak a narancsbőr válik kevésbé látványossá, de optikailag még karcsúsít is!

Rendszeres radírozás

A rendszeres radírozása a kényesebb területeknek áldásos hatással bír, mivel amellett, hogy puhábbá és simábbá teszi a bőrt, a vérkeringést is beindítja, amely a salakanyagokat gyorsabb távozásra készteti. Használható akár zuhanyzás közben is, és miután lemostuk és megszáradtunk, kenjük be magunkat tápláló olajjal, melyet pár percig mélyen a bőrünkbe masszírozunk- először simító mozdulatokkal, majd később gyakoroljunk nagyobb nyomást is, esetleg csipkedést.

Guggolások

A cellulit egyik legnagyobb ellensége a testmozgás, főleg a guggolás. Álljunk vállszélességű terpeszbe, majd ereszkedjünk le egyenes háttal, maradjunk úgy pár másodpercig, majd emelkedjünk fel! Ezt ismételjük meg minden nap, lehetőleg a bőrfeszesítő krém használata után, hogy még jobban felszívódjanak a hatóanyagok.

Az angyalok trükkje

Bármennyire is hihetetlen a Victoria’ Secret angyalainak sem tökéletes a bőrük. Stephanie Flor, a modellek sminkmestere a következőt tanácsolja: „Világosabb, csillámos készítménnyel kenjük be a láb elülső részét, kb. a térdekig. Sötétebb bőr esetében használjunk testolajat!